Steun ons en help Nederland vooruit

Moeierboom Etten-Leur

Etten-Leur

De fractie van Etten-Leur bestaat uit Ron Dujardin (fractievoorzitter), Carola Groenen (raadslid), Robert Prins, Piet Freijee en Erik Vissers (allen burgerraadslid). Zie ook de fractiewebsite op d66.nl/etten-leur.

Halderberge

Sinds januari 2021 is D66 als partij vertegenwoordigd door ons raadslid Frits Harteveld. Zie de website van de fractie D66 Halderberge op d66.nl/halderberge.

Moerdijk

Geert Wiers is onze fractievoorzitter in de gemeente Moerdijk. Geert wordt bijgestaan door Ine Kuijpers en Michiel Andriessen. Zie de website van D66 Moerdijk op d66.nl/moerdijk.

Roosendaal

In Roosendaal heeft D66  één zetel in de gemeenteraad. Deze wordt vervuld door fractievoorzitter Harm Emmen. Bejar Taher ondersteunt Harm als burgerraadslid. Zie d66.nl/roosendaal.

Vertrouwenspersonen

Binnen D66 West Brabant hechten we veel waarde aan een open sfeer en cultuur, eerlijke en respectvolle onderlinge omgang en transparante processen in de vereniging. We willen een vereniging zijn voor iedereen die de D66 waarden en filosofie onderschrijft en zij die dat doen moeten zich welkom en op hun gemak voelen bij D66 West…